Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про основні положення Закону № 3219 та застосування РРО/ПРРО під час спілкування з представниками бізнесу

опубліковано 20 вересня 2023 о 09:51

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує.

Сьогодні, 20 вересня 2023 року, в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії, робочою групою Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) до торгівельних об’єктів по проспекту Ювілейний.

Під час заходу фахівці ГУ ДПС спілкувалися з підприємцями та ознайомили їх з основними положеннями Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219).

Особливу увагу податківці приділяли інформуванню платників податків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО, а також, щодо поновлення відповідальності за порушення вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з урахуванням норм Закону № 3219.

Під час заходу членами робочої групи розповсюджена тематична друкована продукцію з останніми змінами у законодавстві.