Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформування підприємців про застосування РРО/ПРРО

опубліковано 19 вересня 2023 о 09:28

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Сьогодні, представники податкової служби Криворізького регіону провели зустріч в Торгівельному комплексі «Торгівельний Дім» з підприємцями Кривого Рогу щодо роз’яснень норм Закону України від 30 червня 2023 року №3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Під час заходу фахівці розповіли присутнім суб’єктам господарювання про обов’язкове застосування РРО/ПРРО, порядок реєстрації РРО/ПРРО,  переваги використання електронних сервісів ДПС.

Також, звернули увагу про застосування мінімального  податкового зобов’язання для фізичних осіб та терміни сплати податку, обов’язок погашення податкового боргу, використання офіційно оформленої найманої праці

Платники отримали відповіді на всі поставлені питання та отримали тематичну друковану продукцію щодо використання РРО/ПРРО.