Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзд робочої групи до виконкому Покровської районної у місті Кривому Розі ради з питань надання роз’яснень Закону України № 3219-ІХ

опубліковано 31 серпня 2023 о 15:00

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Сьогодні, робочою комісією фахівців Криворізького регіону та представниками Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області здійснено виїзд до виконкому Покровської районної у місті Кривому Розі ради з питань надання роз’яснень Закону України № 3219-ІХ.

Під час заходу податківці проінформували підприємців міста Кривого Рогу щодо нововведень податкового законодавства у сфері реєстраторів розрахункових операцій, запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Також, розповіли  про основні положення Закону України № 3050-ІХ, застосування мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб та терміни сплати податку, легалізації трудових відносин та ін.

Серед присутніх розповсюджено власну друковану продукцію інформаційно-роз’яснювального характеру.