Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про РРО/ПРРО та оподаткування йшлося на зустрічі з підприємцями Спілки фахівців нерухомого майна

опубліковано 29 серпня 2023 о 16:59

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Сьогодні, у центрі «Дія.Бізнес» за участі начальника Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Євгенія Кретова, заступника начальника Криворізької південної ДПІ управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Тетяни Степанової відбулась зустріч з представниками Спілки фахівців нерухомого майна Кривого Рогу з питань застосування РРО/ПРРО та новацій податкового законодавства.

У ході зустрічі обговорювалось набуття чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» у частині використання реєстраторів розрахункових операцій або програмних РРО.

Також, податківці обговорили і інші питання оподаткування, які цікавили підприємців та відповіли на їх запитання.

Наприкінці заходу присутні отримали друковану продукцію інформативного характеру, листівки з QR-кодами офіційних сторінок Фейсбуку та Ютубу ГУ ДПС у Дніпропетровській області.