Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання міської робочої групи в онлайн форматі

опубліковано 29 травня 2023 о 11:33

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Нещодавно в онлай режимі на платформі ZOOM відбулось засідання міської робочої групи з питань соціально-економічного захисту найманих працівників. Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на засіданні була присутня заступник начальника Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Талдонова.

В режимі ZOOM-конференції у відкритому діалозі обговорювались питання щодо виконання планових показників по єдиному податку та податку з доходів фізичних осіб за 4 місяці 2023 року в цілому по місту. Також зауважили на актуальних питаннях по легалізації найманих працівників та детінізацї трудових відносин.

Наприкінці зустрічі визначили орієнтири щодо проведення спільної інформаційної роботи з суб’єктами господарювання та співпраці служб.