Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн семінар для платників податків

опубліковано 15 травня 2023 о 13:28

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Нещодавно в Нікопольській ДПІ було проведено семінар для платників податків та громадян із наступних питань «Зміни у податковому законодавстві. Окремі аспекти оподаткування фізичних осіб. Про порушення виплати заробітної плати. Сервіс ДПС України «Пульс».

Заступник начальника Нікопольської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Аліна Бараненко в ході семінару роз’яснила зміни в податковому законодавстві. Нагадала про умови перебування на спрощеній системі оподаткування, подання звітності платниками єдиного податку.

Звернула увагу на те, що легалізація заробітної плати залишається найактуальнішим питанням сьогодення. Кожен громадянин нашої країни має усвідомлювати, що офіційні трудові відносини гарантують захищене майбутнє, а офіційна заробітна плата забезпечує наповнення бюджетів та фондів соціального захисту громадян, сприяє формуванню бюджетів громад, на території яких вони здійснюють свою діяльність.

Наприкінці заходу відбулось обговорення стосовно функцій антикорупційного сервісу «Пульс» ДПС України.

Під час семінару учасники мали можливість задати свої питання та отримати відповіді на них.