Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання міської робочої групи

опубліковано 15 травня 2023 о 12:20

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Нещодавно, у виконавчому комітеті Криворізької міської ради за головуванням в.о. міського голови Юрія Вілкула відбулось засідання міської робочої групи з питань виконання показників доходу бюджету громади та стан погашення боргу суб’єктів господарювання.

На нараді були присутні начальник Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Євгеній Кретов та начальник Криворізького відділу по роботі з боргом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Вікторія Кучерук.

В ході заходу обговорювались надходження до бюджету громади та проблемні питання пов’язані зі сплатою боргу під час воєнного стану.

У спільній співпраці та взаємодії місцевої влади та податкової служби були розглянуті пропозиції, шляхи погашення податкового боргу та прийняті відповідні рішення щодо визначення механізмів вирішення проблемних питань по надходженню коштів до бюджету міста та скорочення податкового боргу.