Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Кам’янського району за січень-квітень 2023 року сплатили до місцевих бюджетів понад 1,1 млрд гривень податків і зборів

опубліковано 11 травня 2023 о 15:54

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує.

Платники податків Кам’янського району протягом січня - квітня 2023 року сплатили до місцевих бюджетів територіальних громад понад 1,1 млрд грн податкових платежів, що на понад 194,3 млн грн більше, ніж за відповідний період 2022 року. Про це проінформував начальник Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Борис Шишлаков.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності та сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

Тож, сумлінно сплачуючи податкові платежі у час війни, представники бізнесу долучаються до протидії ворогу. Вони тримають фінансову оборону нашої країни, сприяють її економічній підтримці та стабільності.

Дякуємо платникам за вчасно сплачені податки та фінансову підтримку держави!