Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася зустріч з представниками бізнесу

опубліковано 10 травня 2023 о 12:26

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Проведено зустріч з платниками податків за участі начальника Соборної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алли Булави.

Під час заходу платників проінформували про можливості Комунікаційної податкової платформи, запроваджену Державною податковою службою України.

Так, платники податків можуть звернутись з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою на створену Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області скриньку Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.

Крім того, розглянуті питання щодо визначення мінімального податкового зобов’язання юридичними особами – платниками єдиного податку.

Окремо зупинились на категорії громадян, які мають право на податкову знижку.

Наприкінці обговорювались питання легалізації трудових відносин, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу».