Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкову знижку під час онлайн-навчання

опубліковано 05 травня 2023 о 11:25

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) повідомляє.

Правобережною державною податковою інспекцією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено онлайн-навчання для учнів Комунального закладу освіти «Спеціалізована cередня загальноосвітня школа № 9 з поглибленим вивченням англійської мови» Дніпровської міської ради. Тема навчання «Про податкову знижку і як її отримати». Захід відбувся за допомогою платформи для онлайн-конференцій ZOOM.

Під час навчання начальник Правобережного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Тихоненко Інна, роз’яснила значення поняття «податкова знижка», а також зауважила, що податкову знижку можуть одержати громадяни, які у минулому році сплачували кошти вітчизняним закладам освіти за навчання. Це стосується тих студентів, що навчаються на контрактній основі.

Звернула особливу увагу на зручний електронний сервіс Державної податкової служби «Електронний кабінет», за допомогою якого можна легко підготувати, заповнити та надіслати податкову декларацію не відвідуючи ЦОП. Сервіс працює безкоштовно.

«Податкова знижка – це чудова можливість повернути для студента реальні кошти з бюджету. Це – реально! », - зазначила Тихоненко Інна.

Наприкінці навчання учасники мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання згідно тематики онлайн-навчання.