Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання «круглого столу» для платників податків у ДПІ у м. Покрові

опубліковано 21 березня 2023 о 11:02

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Днями в ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ДПІ у м. Покрові) відбулося засідання «круглого столу» заступника начальника в ДПІ у м. Покрові Валентини Піхтіної з платниками податків на тему «Податкові зміни. Кампанія декларування - 2023. Легалізація заробітної плати. Заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів».

Фахівець ознайомила із змінами в податковому законодавстві. Нагадала, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році. Звернула увагу, що з 01.01.2023 діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та інструкція щодо її заповнення. Крім того, нагадала про строки та способи подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Валентина Піхтіна наголосила на неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.

Наприкінці заходу нагадала, як вірно заповнювати реквізити «Призначення платежу» платіжних документів.

Під час заходу учасники отримали відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.