Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання податкового законодавства, йшлося на пресконференції для представників ЗМІ у Правобережній ДПІ

опубліковано 17 березня 2023 о 12:47

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) інформує.   

Нещодавно відбулася пресконференція начальника Правобережної державної податкової інспекції  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ковальчука Віктора для засобів масової інформації на тему «Про актуальні питання податкового законодавства».

У ході заходу податківець повідомив про актуальні питання податкового законодавства, щодо особливостей визначення мінімального податкового зобов’язання, запроваджені Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Також обговорювались граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи, питання вірного заповнення реквізиту «Призначення платежу».