Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн зустріч в рамках Комунікаційної податкової платформи

опубліковано 15 березня 2023 о 15:50

Сьогодні, 15.03.2023 року, проведено онлайн зустріч з фізичною особою, яка звернулась на електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи з питань отримання довідки про підтвердження статусу податкового резидента України.

У заході прийняли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерій Леонов, начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Манушак Осипова, начальник Марганецької ДПІ ГУ ДПС Євгенія Захарченко та заступник начальника Марганецької ДПІ ГУ ДПС Тетяна Семеновська.

Під час зустрічі податківці роз’яснили фізичній особі про порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи), а також про перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги. Крім того, повідомили, що довідка надається за вибором платника у паперовій або електронній формі, про що він зазначає у заяві. Довідку в електронній формі платник отримує у приватній частині електронного кабінету.