Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Марганецькій ДПІ відбувся семінар для платників податків

опубліковано 14 березня 2023 о 12:59

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Нещодавно, у Марганецькій ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Марганецька ДПІ) було проведено семінар для платників податків із наступних питань «Новації податкового законодавства. Деклараційна кампанія 2023. Легалізація трудових відносин. Заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів».

Начальник Марганецької ДПІ Євгенія Захарченко проінформувала учасників про основні зміни у податковому законодавстві, а саме новації в оподаткуванні податком на доходи фізичних осіб. Звернула увагу на нові форми податкової звітності, які набрали чинності в 2023 році.

Нагадала, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року. Зазначила, що декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності.

Крім цього, звернула увагу роботодавців на важливість офіційного працевлаштування найманих працівників та нарахування і виплати заробітної плати на рівні не менше мінімальної.

Наприкінці заходу відбулось обговорення стосовно вірного заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів.