Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Будуємо цивілізовану європейську державу – своєчасно сплачуємо податки!

опубліковано 03 лютого 2023 о 12:02

Щорічно впродовж січня – квітня органи державної податкової служби України проводять кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році.

Традиційно активну участь в інформаційно-роз’яснювальній кампанії щодо декларування громадянами Дніпропетровщини доходів приймають відомі громадські діячі, спортсмени, актори та інші публічні особи.

Так, до мешканців Дніпровського району із закликом задекларувати доходи, отримані у минулому році, звернулася Таршин Надія Павлівна  – поетеса автор  книги «Краплина добра» та багатьох поетичних збірок.

З лютого 2022 року Надія Павлівна веде активну громадську діяльність, очолює волонтерську організацію, яка надає допомогу військовослужбовцям, внутрішньо переміщеним особам та особам які постраждали від ракетних ударів в місті Дніпро.

«У цей складний для держави час декларування своїх доходів і сплата податків є важливим почесним обов’язком кожного. Якщо ми плануємо будувати цивілізовану європейську державу, заможну країну з розвинутою соціальною політикою, культурою, освітою, то без сплати податків ми не зможемо цього досягти. Так що все залежить від нас – кожного громадянина України», – звернулась до мешканців Дніпровського району поетеса.