Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі з платниками податків про зміни в законодавстві

опубліковано 30 січня 2023 о 11:18

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) інформує.

Днями за участі начальника Правобережної державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Дніпропетровській області (Правобережна ДПІ) Ковальчука Віктора відбулася зустріч для платників податків на тему «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Ковальчук Віктор, повідомив про новації податкового законодавства, зокрема, що з 03 січня 2023 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 30.11.2022 № 405 «Про затвердження типової форми, за якою здійснюється облік доходів і витрат фізичними особами – підприємцями – платниками єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість, та Порядку її ведення».

У ході заходу обговорено питання одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, застосування реєстраторів розрахункових операцій, трудових відносин.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.