Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для представників ЗМІ проведено брифінг щодо новацій податкового законодавства у 2023 році

опубліковано 27 січня 2023 о 15:04

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Нещодавно, відбувся брифінг начальника Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Євгенія Кретова з представниками ТРК «Рудана» на тему «Основні новації податкового законодавства у 2023 році».

Під час брифінгу обговорювались питання щодо змін ставок податків для платників єдиного податку, збільшення лімітів річних доходів для фізичних осіб – підприємців, застосування нових форм податкової звітності та інше.

«Під час воєнного стану платники податків Криворіжжя сумлінно сплачують податки, розуміючи, що сплата податків це не лише внесок в економіку України, а й прискорення перемоги», - додав наостанок Євгеній Кретов.

Посилання на відео: https://rudana.com.ua/videos/nove-v-opodatkuvanni-pro-podatkovi-zminy-u-comu-roci-dlya-fopiv-ta-pidpryyemstv