Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час семінару з платниками податків у Верхньодніпровській ДПІ

опубліковано 26 січня 2023 о 15:33

Відділ  комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує.

Днями за участі начальника Верхньодніпровської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Верхньодніпровська ДПІ) Плахотник Оксани відбувся семінар для платників податків на тему «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Плахотник Оксана, розглянула новації податкового законодавства стосовно затвердження нової форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів (наказ Міністерства фінансів України від 30.11.2022 № 402 «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів».

Присутнім нагадали щодо декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році та питання отримання податкової знижки, щодо продовження строку проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року, застосування РРО, трудових відносин.

Звернула увагу, щодо коректного заповнення реквізитів платіжних документів, це позбавить від виникнення податкового боргу, нарахування штрафних санкцій та пені.

Семінар відбувся у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати відповіді на свої питання та друковану продукцію.