Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків у Лівобережній ДПІ

опубліковано 24 січня 2023 о 11:05

Нещодавно заступник начальника Лівобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Вікторія Іртлач провела зустріч з платниками податків щодо змін у податковому законодавстві.

Посадовець повідомила про новації податкового законодавства, які діють з 2023 року, зокрема про зміни розмірів деяких ставок податків та порядку нарахування деяких податкових зобов’язань, про сплату мінімального податкового зобов’язання в 2023 році вперше за наслідками 2022 року, про спеціальний режим оподаткування резидентів Дія Сіті тощо.

Нагадала, що стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році та повідомила про категорію платників податків у яких виникає обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи.

Вікторія Іртлач звернула увагу платників податків на оформлення трудових відносин з найманими працівниками, необхідність застосування РРО/ПРРО та продовження терміну дії одноразового (спеціального) добровільного декларування до 01 березня 2023 року.

Наприкінці зустрічі податківець повідомила про можливість звернутись на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.