Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар у Лівобережній ДПІ щодо актуальних питань податкового законодавства

опубліковано 24 січня 2023 о 11:04

Днями заступник начальника Лівобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Вікторія Іртлач провела семінар з платниками податків щодо актуальних питань податкового законодавства.

Податківець нагадала, що стартувала кампанія декларування фізичними особами доходів, отриманих у 2022 році та повідомила про категорію платників податків у яких виникає обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи.

Зазначила, що в 2023 році застосовуються нові форми податкової звітності, зокрема податкової декларації з податку на прибуток підприємств, податкової декларації про майновий стан і доходи, податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податкової декларації з плати на землю.

Наприкінці обговорювались питання застосування РРО/ПРРО, продовження терміну проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року та правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу» у платіжних документах.