Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено зустріч з платниками податків в Прозорому офісі соціальних послуг

опубліковано 16 січня 2023 о 10:19

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Днями, в приміщенні Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті Кривому Розі ради проведено зустріч з платниками щодо застосування норм податкового законодавства.

Присутнім роз’яснили про те, що 11.01.2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2022 року № 1428, якою внесено зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою від 11 грудня 2019 року № 1165 із змінами.

Також розповіли про обов’язковість легалізації найманої праці, кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування, декларування громадян, податкову знижку.

Звернули увагу платників на важливості своєчасної сплати податків, зборів та платежів до бюджетів та надали відповіді на запитання, які цікавили присутніх.