Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в Нікопольській ДПІ

опубліковано 11 січня 2023 о 12:17

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

В Нікопольській ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Нікопольська ДПІ) відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Новації податкового законодавства».

На запитання платників відповідала начальник Нікопольської ДПІ Наталія Міщенко.

Під час розмови посадовець повідомила про основні зміни в податковому законодавстві. Звернула увагу, що  з 01 січня 2023 року введено нові форми податкової звітності, зокрема декларації з податку на прибуток підприємств, декларації про майновий стан і доходи, декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, декларації з плати на землю.

Крім того, розглядались новації в оподаткуванні податком на доходи фізичних осіб запроваджені нормами Закону України від 13 грудня 2022 року № 2836-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо сприяння відновлено енергетичної інфраструктури України».

Під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» були надані відповіді на всі запитання платників.