Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий підсумок 2022 року платниками Кам’янського регіону - понад 5,5 мільярдів гривень надходжень до бюджету

опубліковано 05 січня 2023 о 12:37

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) повідомляє.

Платники податків Кам’янського регіону, у складний воєнний час підтримують нашу державу, сумлінно сплачуючи до бюджету податки. Понад 5,5 млрд грн надійшло до зведеного бюджету за 2022 рік до скарбниці країни від платників Кам’янського регіону, – про це проінформував начальник Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Шишлаков Борис та наголосив: фінансові умови для ефективної протидії ворогу в умовах військової агресії рф та виконання державою соціальних зобов’язань залежать від податкової дисципліни  кожного платника. Тож, вагомий внесок у майбутню перемогу над загарбником робить кожен, хто дотримується вимог податкового законодавства.

До державного бюджету надійшло 1 млрд 656 млн гривень.

Місцеві бюджети отримали 3,8 млрд гривень. Це на 228,6 млн грн, або на 6,3 відс. більше січня - грудня минулого року.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності та сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

Тож, сумлінно сплачуючи податкові платежі у час війни, представники бізнесу долучаються до протидії ворогу. Вони тримають фінансову оборону нашої країни, сприяють її економічній підтримці та стабільності.

Дякуємо платникам за вчасно сплачені податки та фінансову підтримку держави!