Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання міської робочої групи в режимі онлайн

опубліковано 02 січня 2023 о 11:17

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

В режимі ZOOM-конференції відбулась онлайн зустріч виконавчого комітету Криворізької міської ради з правоохоронними та контролюючими органами. Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняла участь головний державний інспектор відділу адміністрування акцизного податку управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталія Шляхтич.

У відкритому діалозі обговорювались питання щодо заборони роботи об’єктів бізнесу та продажу алкогольних напоїв під час комендантської години. Також йшлося про посилення контролю за обігом підакцизних товарів та упередження випадків, що протидіють чинному податковому законодавству та виконанню нормативно-розпорядчих документів.

Наприкінці зустрічі визначили орієнтири щодо проведення спільної інформаційної роботи з суб’єктами господарювання та співпраці всіх служб.