Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 30 листопада 2022 о 10:22

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Нещодавно за участі заступника начальника ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ДПІ у м. Покрові) Валентини Піхтіної відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Актуальні питання податкового законодавства».

Під час спілкування платники цікавилися, які саме активи підлягають одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню. Також були запитання щодо ставок, за якими оподатковуються ці активи, а також стосовно періодів та термінів сплати податкових зобов’язань.

Також платники цікавились особливостями застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних РРО, фінансовими санкціями за порушення у сфері РРО, а також умовами подання звітності з єдиного внеску фізичними особами-підприємцями.

Крім того, надано роз’яснення щодо новацій в податковому законодавстві платникам, які застосовують спрощену систему з особливостями оподаткування.