Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці проводять роз’яснювальні зустрічі з платниками податків

опубліковано 24 листопада 2022 о 11:31

У Першотравенській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області податківці постійно проводять комунікаційні заходи, під час яких консультують платників щодо правильності подання звітності через Електронний кабінет та надають фахові відповіді на запитання платників щодо новацій податкового законодавства. 

Так, під час таких зустрічей у листопаді фахівці податкової інспекції детально роз'яснили платникам питання нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного та транспортного податку, які сплачують громадяни - платники податків. 

Також ознайомили платників з кампанією одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадян, яке триває до 1 березня 2023 року та можливостями електронного спілкування з органами ДПС через Електронний кабінет. 

Крім того, надали відповіді на актуальні питання платників щодо новацій податкового законодавства під час воєнного стану. Не оминули теми застосування РРО/ПРРО та погашення податкового боргу.