Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практикум для платників податків

опубліковано 24 жовтня 2022 о 11:57

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

В приміщенні Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області було проведено практикум для платників податків.

На практикумі було розглянуто питання щодо необхідності застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних РРО підприємцями - платниками єдиного податку, та обговорено шляхи вирішення певних труднощів при застосуванні РРО/ПРРО.

Розглядались питання стосовно змін, внесених до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану, передбачених Законом України від 12 травня 2022 року № 2260-ІХ.

Обговорювались особливості декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2021 року та одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Також було наголошено щодо належного оформлення трудових відносин в умовах воєнного стану, визначеного Законом України від 15 березня 2022 року № 2136-IX.

Наприкінці присутні отримали друковану продукцію із роз’ясненнями новацій податкового законодавства.