Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про необхідність своєчасно сплачувати податки та збори до бюджету, в ефірі КП КМР ТРК «Міська інформаційна служба»

опубліковано 30 вересня 2022 о 11:35

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) повідомляє.

Про необхідність своєчасно сплачувати податки та збори до бюджету, днями розповідала журналісту КП КМР ТРК «Міська інформаційна служба» заступник начальника Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Татаруля Яна.

Вона зазначила, що з початку 2022 року у нашій країні сталася непроста ситуація, яка потребує консолідації зусиль всіх членів нашої громади. Сплата податків – це виконання Конституційного обов'язку кожного громадянина та посильний вклад у відбудову нашої країни.

З метою сприяння сплаті громадянами земельних платежів та податку на нерухоме майно Кам'янський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області запрошує жителів Кам'янського району до регіональних відділень податкової служби (Центрів обслуговування платників податків) для отримання платіжного документу та одночасного проведення звірки щодо землекористування та володіння нерухомим майном, на певні категорії яких теж нараховується податок.

Також, Татаруля Яна нагадала громадянам, що деклараційна кампанія щодо надання декларації по податку на доходи фізичних осіб для отримання податкової знижки з підстав, визначених ст.166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями триває. Для зручності платників податків існує декілька варіантів подачі такої декларації: у паперовому варіанті, рекомендованим листом на адресу податкової і, найбільш зручним способом – в електронному вигляді через особистий кабінет платника податків за допомогою електронного ресурсу Державної податкової служби України.