Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про результати деклараційної кампанії 2022 року під час інтерв'ю у м. Кам'янське

опубліковано 16 вересня 2022 о 11:24

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного  управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує.

Днями начальник Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Шишлаков Борис під час інтерв'ю з журналістом газети «Событие» Ігорем Кузьминським повідомив платникам про результати деклараційної кампанії 2022 року у м. Кам'янське.

Шишлаков Борис проінформував, що станом на 01.09.2022 за результатами деклараційної кампанії 2022 року громадянами м. Кам'янське та особами, які провадять незалежну професійну діяльність, подано 908 податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2021 рік. Загальна сума задекларованих доходів становить 1 399 53,9 тис. гривень.

Загальна сума податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), визначена громадянами до сплати в бюджет від різних видів доходів, що за умовами Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями підлягають обов'язковому декларуванню за наслідками звітного року склала 3 453,8 тис. грн, сума військового збору – 625,9 тис. гривень.

Також, 392 громадянина реалізували своє право на отримання податкової знижки на суму 1 256,8 тис. гривень.

Слід зазначити, що посадова особа (керівник, головний бухгалтер) підприємства чи організації, може використати кваліфікований сертифікат відкритого ключа для подання податкової декларації про майновий стан і доходи фізичної особи в електронному вигляді. Користувачі ІТС «Електронний кабінет» після проходження електронної ідентифікації мають можливість здійснити вхід до Електронного кабінету в якості «фізичної особи», в такому разі користувачу пропонуються сервіси та послуги, передбачені для особистого кабінету фізичної особи.