Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг для мешканців Кривого Рогу

опубліковано 22 серпня 2022 о 09:11

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький регіон) інформує.

Нещодавно, фахівцями Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області з метою забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг і сервісів фізичним та юридичним особам, розширення кола суб'єктів звернень, які мають можливість звернутись до мобільного Центру обслуговування платників (далі – мобільний  ЦОП) проведено виїзд до Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті ради.

Під час роботи мобільного ЦОП працівники звернув увагу присутніх на те, що на сьогоднішній день, в умовах воєнного стану, всі ми змушені пристосовуватися до нових реалій та працювати в складних умовах. Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Держава всіляко намагається підтримати не лише громадян, але й бізнес.

Зазначили, що ЦОП Головного управління ДПС у Дніпропетровській області працюють в звичайному режимі та надають повний спектр адміністративних та інших послуг, проводяться роз’яснення з питань податкового та іншого законодавства. З повним переліком адміністративних та інших  послуг, режимом роботи ЦОП можна ознайомитись на вебпорталі ДПС за посиланням: https//dp.tax.gov.ua/.

На теперішній час найбільш актуальною  адміністративною послугою  є видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків для маломобільних груп населення.