Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено брифінг для представників ЗМІ у місті Кам’янське

опубліковано 19 серпня 2022 о 11:40

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) повідомляє.

Днями відбувся брифінг начальника Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у  Дніпропетровській області Шишлакова Бориса для ЗМІ міста Кам’янське: інтернет видання «Событие» на тему щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Шишлаков Борис у ході заходу розглянув питання стосовно отримання податкової знижки; одноразового (спеціального) добровільного декларування; застосування РРО; трудових відносин в умовах дії воєнного стану.

Проінформував щодо Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень.

Посадовець нагадав про порядок заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах та закликав звертатися до Сервісу «Пульс» Державної податкової служби України, що приймає звернення фізичних осіб та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку можна зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером 0800-501-007 та обравши відповідний напрямок у меню інтерактивного голосового автовідповідача (5 – для залишення інформації на сервіс «Пульс»).

Шишлаков Борис звернув увагу учасників брифінгу, що у разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за адресою dp.ikc@tax.gov.ua. Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.