Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брифінг у Лівобережній ДПІ щодо актуальних змін у податковому законодавстві

опубліковано 17 серпня 2022 о 10:43

Під час брифінгу заступник начальника Лівобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Вікторія Іртлач розповіла місцевим засобам масової інформації про актуальні зміни у податковому законодавстві.

Податківець повідомила про основні положення Законів України від 12 травня 2022 року № 2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану» та від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Нагадала про зміни у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) або програмних РРО, які набули чинності з початку поточного року.

Окремо, Вікторія Іртлач надала коментар щодо права платників на податкову знижку, яким можна скористатись шляхом надання податкової декларації про майновий стан і доходи.