Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь у засіданні виконавчого комітету Інгулецької районної у місті ради

опубліковано 09 серпня 2022 о 13:09

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

У виконкомі Інгулецької районної у місті ради відбулось засідання із забезпечення надходжень до місцевих бюджетів та самоврядного контролю за використанням земель з питання необхідності оформлення правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства.

У засіданні робочої групи прийняли участь: заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов (у режимі онлайн), головний державний інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Анжеліта Чіковані, головний державний інспектор Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марія Трегубова.

Під час засідання розглядались питання про стан заборгованості щодо плати за землю, по податку на нерухоме майно, приведення у відповідність землекористувачами правовстановлюючих документів на землю, координація дій по оформленню документів.

Слухали запрошені суб’єкти господарювання, які використовують земельні ділянки без правовстановлюючих документів на землю або оформлені не належним чином та мають заборгованість з плати за землю та з податку на нерухоме майно.

На засіданні були визначені шляхи вирішення проблемних питань по оформленню правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства. Зкоординовано дії платників по вирішенню нагальних питань. Надано роз’яснення та консультаційну допомогу в питаннях погашення заборгованості з плати за землю, податку на нерухоме майно та недопущення їх виникненню у подальшому.

Плідна співпраця податкової служби, місцевої влади та сумлінне ведення господарської діяльності бізнес спільноти швидше наблизить нашу країну до перемоги.