Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 09 серпня 2022 о 16:21

За організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) проведена зустріч заступника начальника ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валентини Піхтіної з платниками податків на тему «Новації податкового законодавства. Право на податкову знижку. Застосування РРО/ПРРО. Електронні сервіси. Антикорупційний сервіс «Пульс»».

Валентина Піхтіна повідомила про основні зміни в законодавстві та нагадала про основні вимоги Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Нагадала, що громадяни, які мають право на податкову знижку за результатами 2021 року, можуть подати податкову декларацію про майновий стан і доходи по 31 грудня 2022 року включно.

Окремо на зустрічі обговорювались питання щодо застосування РРО та програмних РРО, переваги електронних сервісів ДПС та роботи антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс».

Платники податків отримали відповіді на запитання та друковану продукцію на зазначену тематику.