Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків у Амур-Нижньодніпровській ДПІ

опубліковано 08 червня 2022 о 10:11

Днями начальник Амур-Нижньодніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олександр Портянніков провів зустріч з платниками податків щодо питань змін у податковому законодавстві в умовах воєнного стану.

Головними питаннями, які обговорювалися на зустрічі, були дотримання платниками законодавства про працю, упередження порушень сплати податку на доходи фізичних осіб, а також наповнення місцевих бюджетів в умовах війни та вплив на це законодавчих змін.

Податківець наголосив на важливості підвищення оплати праці найманим працівникам, а також недопустимості використання праці неоформлених найманих працівників та виплати заробітної плати «в конвертах».

Також він подякував сумлінним платникам податків, адже в даний час виконання бізнесом податкових зобов’язань перед державою важливе, як ніколи.

Крім того, Олександр Портянніков нагадав про обов’язок декларування громадянами отриманих доходів у рамках деклараційної кампанії за підсумками 2021 року.