Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Круглий стіл» на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану» в Лівобережній ДПІ

опубліковано 18 травня 2022 о 15:18

Нещодавно в приміщенні Лівобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Лівобережна ДПІ) відбулося засідання «круглого столу» під час якого суб’єктам господарювання розповіли про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Заступник начальника Лівобережної ДПІ Вікторія Іртлач повідомила про основні положення законів України від 30 листопада 2021 року  № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» та від 14 грудня 2021 року № 1946-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні».

Також, нагадала присутнім, що триває кампанія декларування доходів, отриманих у 2021 році громадянами та самозайнятими особами.

Наприкінці зустрічі обговорювались питання легалізації заробітної плати, правильності заповнення реквізиту «призначення платежу» при сплаті податкових забов’язань та роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».