Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкові новації інформують податківці Павлоградського регіону

опубліковано 03 червня 2022 о 09:52

Днями працівниками Покровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Покровська ДПІ) проведено семінар – практикум з платниками податків на тему «Декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році».

Начальниця Покровської ДПІ звернула увагу на те, що у зв’язку із запровадженням воєнного стану, у разі неможливості своєчасно виконати свій обов’язок у визначені строки, річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2021 рік можна подати впродовж шести місяців після припинення чи скасування воєнного стану. Така норма передбачена Законом України від 24 березня 2022 року № 2142-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану».

Очільниця прокоментувала, що подати декларацію про майновий стан і доходи за 2021 рік, можна за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті (розділ «ЕК для громадян»).