Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час засідання «круглого столу» з платниками податків в м. Кам'янське

опубліковано 03 червня 2022 о 09:37

Нещодавно в приміщенні Кам'янської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулося засідання «круглого столу», в якому прийняв участь начальник Кам'янської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Шевчук Сергій для платників податків на тему: «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Шевчук Сергій, нагадав про основні положення законів України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» та від 14 грудня 2021 року № 1946-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні», що набрали чинності з 01 січня 2022 року.

Повідомив про Закон України від 15 березня 2022 року № 2136-IX «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану.

Наприкінці заходу присутні отримали відповіді на питання, що їх цікавили та друковану продукцію щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану.