Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар для платників податків

опубліковано 26 травня 2022 о 09:39

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Проведено семінар для платників податків, в якому прийняла участь начальник Соборної ДПІ ГУ ДПС Алла Булава.

Податківець нагадала присутнім, що триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування та зазначила, що декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадянина, який має право на таке декларування.

Окремо зупинилась на праві громадян на податкову знижку.

Звернула увагу на зміни у застосуванні РРО та ПРРО, які набули чинності з початку поточного року.

Також, у ході семінару розглядались основні новації у законодавстві, визначені законами України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» та від 14 грудня 2021 року № 1946-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні»

Наприкінці обговорювались питання легалізації трудових відносин, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу», роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».

Учасникам заходу розповсюджена власна друкована продукція з питань новацій законодавства.