Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків Марганецькій ДПІ

опубліковано 11 травня 2022 о 10:08

Нещодавно, за організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону), у приміщенні ЦОП Марганецької ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Марганецька ДПІ) була проведена зустріч старшого державного інспектора Марганецької ДПІ Валентини Плахотнік з платниками податків на тему «Про одноразове добровільне декларування».

У ході зустрічі Валентина Плахотнік нагадала, що кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – одноразове декларування) активів фізичних осіб триває до 01 вересня 2022 року та є правом, а не обов’язком громадянина. Виключно за власним бажанням особа може задекларувати свої активи, які раніше не були оподатковані.

Також присутнім доведено інформацію, за якими ставками оподатковуватимуться задекларовані активи під час одноразового декларування, які активи можуть бути задекларовані, хто зобов’язаний задекларувати свої активи.

Під час зустрічі платники податків отримали відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.