Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На розвиток місцевих громад Нікопольського регіону надійшло 1 млрд 794,1 млн грн податків й зборів

опубліковано 16 грудня 2021 о 11:48

Доходи місцевих бюджетів Нікопольського регіону за січень - листопад 2021 року склали 1 млрд 794,1 млн грн, що на 270,9 млн грн більше аналогічного періоду 2020 року. Про це повідомив начальник Нікопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Володимир Малиновський.

Значну частину надходжень у місцеві скарбниці Нікопольського регіону забезпечує податок на доходи фізичних осіб, його сума склала 1 млрд 185,6 млн грн, що перевищує минулорічні показники на 191,2 млн гривень.

Наступною за рівнем надходжень є плата за землю. Її власники та землекористувачі протягом 2021 року сплатили 275,1 млн грн, що майже на 21 млн грн більше аналогічного періоду минулого року.

Замикають трійку лідерів спрощенці, які сплатили 167,1 млн грн, що на 16,3 млн грн перевищує минулорічні показники.

«Завдяки повній та своєчасній сплаті податків, рівномірного поповнення бюджету та злагодженій взаємодії податківців з платниками податків вдається досягти позитивної динаміки надходжень до бюджету» зазначив Володимир Малиновський.