Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відеореклама для мешканців смт Петропавлівка щодо використання РРО та ПРРО

опубліковано 13 грудня 2021 о 15:42

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Павлоградський регіон) нагадує, що з 01 січня 2022 року фізичним особам - підприємцям другої – четвертої  групи, обов’язково необхідно використовувати РРО та ПРРО.

Тож, з метою розширення аудиторії та збільшення кількості охоплених інформаційно - агітаційними заходами платників, фахівцями Петропавлівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області розміщено соціальну рекламу на відео екрані у смт. Петропавлівка.

Інформування саме в такий спосіб відкриває широкі можливості для залучення фізичних осіб - підприємців другої - четвертої групи, використовувати  РРО та ПРРО.

Особливо в передсвяткові дні громадяни, знаходячись в торгівельних місцях, мимоволі звертають  увагу на рекламу, яка транслюється на відео екрані з певним інтервалом, про необхідність  використовувати  РРО та ПРРО. Дану рекламу  побачить і почує значна кількість громадян. В відеоролику чітко вказано 8 легких кроків  для роботи в ПРРО.

Отже, реєстрація ПРРО платника податків - це зручно, безкоштовно, цілодобово, економно у часі.