Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкову амністію під час семінару в Амур-Нижньодніпровській ДПІ

опубліковано 09 грудня 2021 о 11:28

Нещодавно в  Амур-Нижньодніпровській державній податковій інспекції Головного управління ДПС в Дніпропетровській області відбувся семінар в якому взяла участь заступник начальника Амур - Нижньодніпровської  ДПІ Оксана Бланк.

Учасниками обговорені питання щодо наповнення, забезпечення своєчасної та повної сплати місцевих податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджету та проведення кампанії з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Податківець нагадала, що сьогодні в Україні триває кампанія з проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування, в ході якої громадяни мають право задекларувати валютні цінності , цінні папери, рухоме і нерухоме майно, в тому числі об'єкти незавершеного будівництва, частки (паї) у майні юридичних осіб, розміщені як в Україні, так і закордоном, які були придбані до 01 січня 2021 року, але з яких не були сплачені податки і збори.

Окремо під час семінару розглянуто порядок декларування валютних цінностей, шляхом відкриття спеціального рахунку в банку.