Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч працівників Тернівської ДПІ з працівниками та відвідувачами ЦНАПу

опубліковано 01 грудня 2021 о 10:19

В рамках співпраці між Тернівською ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області та Тернівською міською територіальною громадою, в Центрі надання адміністративних послуг Тернівської міської ради (далі ЦНАП) розміщено інформаційно-роз’яснювальні матеріали на податкову тематику.

Нещодавно начальниця Тернівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ірина Яремчук провела зустріч з працівниками та відвідувачами ЦНАПу, на якій детально розповіла, хто може скористатись одноразовим добровільним декларуванням, хто не може бути декларантом, якi активи підлягають одноразовому декларуванню щодо яких активів фізичної особи не здійснюється нарахування та сплата збору з одноразового добровільного декларування. Вона також наголосила, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі через електронний кабінет, вхід до якого здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису. Була приділена увага нарахуванню та сплаті акцизного податку; застосуванню РРО/ПРРО; необхідності вчасної сплати майнових податків, від яких залежить наповнення місцевого бюджету.

Під час заходу Ірина Яремчук нагадала платникам про електронні сервіси  ДПС України . Серед актуальних можливостей, які пропонує податкова служба онлайн – подання звітності в електронному вигляді через «Електронний кабінет».