Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській

опубліковано 26 жовтня 2021 о 08:04

За організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) днями в приміщенні ЦОП ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській начальник ДПІ у м. Покрові ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олександр Желудков провів засідання «круглого столу» з представниками громадськості та бізнесу.

Під час заходу Олександр Желудков повідомив учасників «круглого столу», що громадяни України мають право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. Водночас у добровільній декларації не потрібно вказувати інформацію про джерела походження таких активів. Нагадав, що одноразове декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору із задекларованих активів.

Також, в ході проведення заходу посадовець повідомив про порядок проведення одноразового добровільного декларування та заповнення декларації, ставки одноразового збору.

Зокрема, під час засідання «круглого столу» обговорювались питання легалізації трудових відносин, сплати єдиного внеску, роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».

Олександр Желудков надав вичерпні та змістовні відповіді на всі запитання, які виникали у платників під час заходу.