Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування під час засідання «круглого столу» з платниками податків

опубліковано 05 жовтня 2021 о 08:59

Днями в приміщенні Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулося засідання «круглого столу», де прийняв участь начальник Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Віхров Сергій для платників податків про зміни податкового законодавства.

Віхров Сергій, довів до відома присутніх що з 01 вересня  2021 року стартувала кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами доходів, що є одним із додаткових джерел наповнення місцевого бюджету. Пояснив присутнім, що прийнятий закон передбачає можливість для всіх громадян країни одноразово задекларувати доходи, з яких не сплачено податкових платежів, та сплатити одноразовий збір до бюджету.

Також, звернув увагу, що декларанти матимуть право подати Декларацію із зазначенням активів, що їм належать, та з яких не були сплачені податки і збори. При цьому в Декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування.  

Наприкінці «круглого столу» присутні отримали відповіді на питання, що їх цікавили.