Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У виконкомі Саксаганської районної у місті Кривому Розі ради відбулось засідання робочої групи щодо надходжень плати за землю

опубліковано 04 жовтня 2021 о 08:34

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький північний регіон) інформує.

У виконкомі Саксаганської районної у місті Кривому Розі ради відбулось засідання робочої групи щодо надходжень плати за землю та з питання необхідності оформлення правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства.

В засіданні робочої групи прийняв участь головний державний ревізор - інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Дмитро Шкленський.

В ході засідання були заслухані суб’єкти господарювання, які використовують земельні ділянки без правовстановлюючих документів на землю та мають заборгованість з плати за землю та нерухоме майно.

За результатами засідання були визначені механізми вирішення проблемних питань щодо оформлення правовстановлюючих документів на землю відповідно до вимог чинного законодавства, погашення заборгованості з плати за землю та недопущення їх виникненню у подальшому.