Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Єдиний внесок: заміна повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску

опубліковано 24 вересня 2021 о 09:21

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування: Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони м. Дніпра)  повідомляє  щодо заміни повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску.

У разі внесення змін до даних, що вказуються в повідомленні про взяття на облік платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) за формою № 2-ЄСВ (найменування, прізвище, ім’я, по батькові, місцезнаходження, місце проживання платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ), контролюючого органу, в якому платник ЄВ перебуває на обліку тощо), повідомлення за ф. № 2-ЄСВ підлягає заміні в контролюючому органі – зазначене передбачено п. 6 розд. ІІІ Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24 листопада 2014 року № 1162, зі змінами та доповненнями.

Для отримання нового повідомлення за ф. № 2 - ЄСВ платник ЄВ подає до контролюючого органу заяву із зазначенням причин заміни та старе повідомлення.

Контролюючий орган протягом двох робочих днів після такого звернення видає (надсилає) платнику ЄВ нове повідомлення.

У такому самому порядку видається нове повідомлення замість зіпсованого чи втраченого.

Детально ознайомитися з цим та іншими роз’ясненнями можна в загальнодоступному інформаційно – довідковому ресурсі за посиланням: https://zir.tax.gov.ua/.