Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційна зустріч з громадянами та ФОП Томаківського району

опубліковано 24 вересня 2021 о 09:09

За організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) нещодавно пройшла зустріч з громадянами та ФОП Томаківського району на тему «Особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування. Застосування РРО та ПРРО. Порядок заповнення реквізиту платіжного доручення».

Начальник Томаківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Руслана Рибка наголосила, що одноразове декларування є виключно добровільним і громадяни повинні самостійно прийняти рішення щодо нього, при цьому у випадку декларування таких активів, декларант звільняється від будь-якої відповідальності.

На зустрічі Руслана Рибка нагадала про порядок реєстрації РРО та переваги застосування програмних РРО у порівнянні із традиційними касовими апаратами. Також повідомила, що з 1 січня 2022 року використання РРО стане обов’язковим для всіх платників єдиного податку ІІ-ІV груп.

Крім того, начальник Томаківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, окремо зупинилась на порядку заповнення реквізиту платіжного доручення.

Під час зустрічі платники податків отримали відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.