Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси та застосування програмних РРО роз’яснили на «гарячій лінії» в Лівобережній ДПІ

, опубліковано 22 вересня 2021 о 10:53

Нещодавно Лівобережною ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області проведено «гарячу лінію» з питань використання електронних сервісів та застосування програмних РРО. На запитання платників відповідала заступник начальника Лівобережної ДПІ Вікторія Іртлач.

Платникам було доведено, що електронні сервіси ДПС за рахунок використання сучасних інформаційних технологій забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрошують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок, подачу звітності або навіть консультацій, а за допомогою сервісу «ЗІР», сторінок ДПС у соціальних мережах Facebook, Telegram можна переглянути анонси, новини та іншу корисну інформацію.

Також платників цікавило, як сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків за допомогою сервісу ДПС - Електронний кабінет.

Податківиця надала роз'яснення платникам податків щодо використання програмних РРО, а також етапи їх реєстрації та вимоги щодо застосування.

Платники отримали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.